Lustrum 2016 – CAR 40 jaar

Van 1 tot en met 4 september vond dit jaar in de omgeving van Herpen ons 40-jarig Lustrum evenement plaats. Eigenlijk mag je het ook het 40-jarig Lustrum feest noemen, want feestelijk was het. 40 jaar, of 40 jaar jong.
Het speciaal voor dit evenement ontworpen rally bord straalde dat ten volle uit.

schild


Het uitgebreide verlag van dit evenement zal, en hoe kan het ook anders, worden gepubliceerd in het speciale jubileumnummer van de Renograaf dat later dit  jaar zal verschijnen.
Onder de bezielende leiding van Tonny van Hees en Jo en Hetty van Duren een bijzonder geslaagd evenement. Er waren mooie ritten in de omgeving georganiseerd met bezoeken aan verschillende musea. Op de vrijdagavond een bijzonder ludiek bezoek van Kees Kroket. Drie keer raden wat hij kwam brengen.

lustrum1

Hoogtepunt vormde het Lustrum diner op de zaterdag avond. Daarbij de felicitaties van Renault Nederland en van onze vier zusterclubs die voor deze speciale gelegenheid ook van de partij waren.
Na het heerlijke diner waarin we ook nog Piet en Marja Molenaar konden feliciteren met hun veertigjarig feestje (zij waren op die dag precies 40 jaar getrouwd), was er muziek en konden de voetjes los van de vloer. En “fout” optreden van de Lustrum Gang deed de feestvreugde alleen maar toenemen.

lustrum2

Op zondag weer eens tijd voor een fraai Concours d ‘élégance waarbij ook de bekende Toeters en Bellen van weleer in ruime mate aanwezig waren. Tot slot de terechte winnaar van het Brabantse Contente Stel en Coupe Louis Renault door Jan van der Sanden.  En bolhoedje af voor de terechte winnaar van de Toeters en Bellen. Die werd gewonnen door een klassiek uitgedoste Henk de Vos.
Een fantastisch weekend.