Buitenlandevenement 2018

Dit jaar gaan we naar Reims en omgeving. Als uitvalsbasis hebben we een fraaie camping in Guignicourt een dorpje iets ten noorden van Reims. Als thema’s deze keer, het zal je niet verbazen, champagne en daarnaast 1918. 100 jaar einde van de grote oorlog zoals met de eerste wereldoorlog ook nog wel eens noemt.

Het programma bevat op hoofdlijnen een dagje met een champagne route, een dagje Reims (automuseum) een dagje Laon (Pays de Laon) en dagje in het teken van de oorlog 14/18 en waarschijnlijk nog een uitstapje naar Epernay al ligt dat wat verder van de camping.

De Camping “Au bord de l’Aisne” in het dorpje Guignicourt (http://camping-aisne-picardie.fr) is van alle gemakken voorzien. Forse kampeerplaatsen en huisjes of mobilehomes. Ook hebben ze een (overdekbaar) zwembad en in de langs de rand van de camping stromende rivier kun je vissen. In het dorpje is op loopafstand een grote supermarkt (en tankstation).

Net als twee jaar gelden maken we een soort dubbelprogramma. Het programma voor de hele week van 6 tot 13 mei en een programma vanaf Hemelvaartsdag 10 mei.

Geef je snel op als je dat nog niet hebt gedaan.

Voor de kosten zie het aanmeldformulier. Ze zijn dezelfde als twee jaar geleden. Ook verwachten we net als twee jaar geleden weer een stukje zelf werkzaamheid. Wij organiseren de basis, jullie de rest en dat is best zo gezellig.

B2018 5

Met de camping zijn al afspraken gemaakt. Een reservering voor een campingplek loopt via de club, een mobilehome moet je bij de camping zelf reserveren. Vermeldt daarbij dat je van de CAR bent.

Meer informatie over het evenement zullen we uiteraard ook via deze website melden.

Haico Zijlstra, Lennard en Willem Maagdenberg