Kampeerweekend 2018

Het kampeerweekend wordt dit jaar op 8, 9 en 10 juni georganiseerd in het land van de hunebedden en veldkeien, van schaapskuddes en uitgestrekte heidevelden, het prachtige DRENTHE! Vanaf vrijdagmiddag zijn jullie van harte welkom op Viersterren Charmecamping “De Vledders” in Schipborg, gelegen aan de rand van Nationaal Park “De Drentsche Aa”.

Na aankomst op vrijdag middag is er ’s-avonds de mogelijkheid tot een gezamenlijke barbecue in “De Kapschuur”, een grote overdekte verzamelplek op ons eigen kampeerveld.
Op zaterdag rijden we na het ontbijt en de koffie een gevarieerde route door het unieke stroomdallandschap van “De Drentschse Aa”. Zaterdag avond is er een gezamenlijk diner. De zondag wordt ook nog ingevuld.

Aanmelden voor het kampeerweekend via het aanmeldformulier op deze site. De kampeerplekken voor eigen tent of caravan zijn al gereserveerd! De clubleden die liever een caravan, tent of trekkershut willen huren op de camping, moeten zelf actie ondernemen! Kijk voor de mogelijkheden op de website van Camping De Vledders: www.devledders.nl/huren en maak zelf een reservering bij de camping. De gegevens van de camping staan onder deze aankondiging.

Het heet natuurlijk een kampeerweekend te zijn, maar er zijn voor de niet-kampeerders in de directe omgeving van Schipborg diverse Bed & Breakfast pensions te vinden en een Fletchers Hotel. Boek tijdig want in dit weekend is er ook een festival in de buurt.

Tot in Drenthe!

Evenementen commissie en Jouke Faber

Camping “De Vledders”Zeegserweg 2a
9469 PL Schipborg (Drenthe)
Telefoon: 050 – 40 91 489
E-mail: info@devledders.nl
www.devledders.nl