Najaarsevenement 2018

We waren te gast bij Museumboerderij Mariahoeve in Putten. Een keurige, maar niet al te grote camping.

De organisatie was dit jaar in handen van de evenementencommissie zelf, samen met Klaas Scheper en Marco Hagemeijer. Zowel op de zaterdag als de zondag genieten van de prachtige Veluwe.

Op de zaterdag een wat langere rit welke eindigde bij een echte Nederlandse wijnboer. We konden daar de druiven nog net zien hangen. Een paar dagen later zou men beginnen met plukken van de dit jaar uitstekend ontwikkelde ranken. Hierna moest er natuurlijk worden geproefd. Velen hadden nog nooit een Nederlands glas wijn aan de mond gebracht. Een frans kaasje en wat olijven maakte het geheel compleet.

Onderdeel van het programma van het najaarsevenement was ook dit keer weer het 'winnen' van de Coupe Louis Renault. Dit keer was Marjolein Dik met haar fraaie en originele R6L de gelukkige. Mooi natuurlijk in het jaar dat de R6 de vijftig jaar heeft aangetikt.

2018NJ 3

Zoals al eerder was aangekondigd vond op dit evenement ook nog iets heel bijzonders plaats. Van het legaat van ons overleden clublid Henk Klein hebben we een fraaie tent aangeschaft. Niet natuurlijk omdat we dit keer regen verwachten maar vooral ook om de nagedachtenis aan Henk een bijzonder plekje te geven. We hebben dat gedaan door op één van de zijkanten van de tent een tafreel aan te laten brengen. Helemaal in stijl van Henk. Het franse bourgondische land, gezellige mensen, lekkere hapjes en een goed glas wijn. En natuurlijk zijn Fregate met caravan. Het geheel maakte op de aanwezigen een heel bijzondere indruk.

Op de zondag nog een tweede rit met een stop bij een midgetgolfbaan. Een leuk intermezzo en slot van een bijzonder weekend.

2018NJ 2

 <a