Kampeerweekend 2018

Het kampeerweekend werd dit jaar op 8, 9 en 10 juni georganiseerd in het land van de hunebedden en veldkeien, van schaapskuddes en uitgestrekte heidevelden, het prachtige Drente! Vanaf vrijdagmiddag, na een veelal drijfnate rit naar het noorden, aankomen op de heerlijke en vooral droge viersterren Charmecamping “De Vledders” in Schipborg, gelegen aan de rand van Nationaal Park “De Drentsche Aa”.

Na aankomst op vrijdagmiddag en nadat een ieder zijn 'onderkomen' had geinstalleerd een gezamenlijke borrel/barbecue in “De Kapschuur”, een grote overdekte verzamelplek op ons eigen kampeerveld.

kamp2018 2

Op de zaterdag een prachtige rit door het unieke stroomdallandschap van “De Drentschse Aa”. Onvoorstelbaar dat je in het drukke Nederland nog zoveel natuur kunt vinden zonder dat het vergezicht door de moderne samenleving wordt verstoord. Heel bijzonder. Het was een rit met vele highlights. Een bezoek aan Orvelte, noem het maar een openlucht museum. Een kunst galerie, een wandeling door het bos of een bezoek aan het kamp Westerbork. Je kon zelf bepalen waar je naar toe wilde.

Op de Zaterdag avond een gezamenlijk diner. Heerlijk in de buitenlucht met zicht op de kronkelige Drentsche Aa.

kamp2018 3

De zondag, eerst een 'groepsfoto' met opnieuw het fraaie landschap op de achtergrond. Daarna waren eindelijk de hunnebedden aan de beurt.

Alles bij elkaar een fraai en wederom zonovergoten evenement. Perfect georganiseerd door Jouke en Saskia Faber.  Een woord van dank aan Renault Terwolde die aan dit evenement een financiele bijdrage heeft geleverd. Daarvoor uiteraard veel dank.

kamp2018 4