Snertrit 2018

De organisatie van de Snertrit is dit jaar in handen van de familie Stuer, winnaars van de Snertrit van 2017 welke in Escharen werd gehouden. Gerard, Margriet en Vincent hebben de organisatie op zich genomen en een mooie rit voor onze club uitgezet.

De zomer loopt zo tegen eind augustus op zijn eind en we gaan alweer vlot richting het najaar.
De Snertrit komt dan al snel weer in het vizier als afsluitende clubrit van het evenementenseizoen 2018.

Programma

Tussen 10:00 uur en 11:00 uur worden we verwacht bij Vocor Tools B.V. te Geldermalsen, een sponsor van het evenement. Dit bedrijf is gevestigd aan Rijnlaan 51C, 4191 CK te Geldermalsen. We worden hier ontvangen met koffie, thee en een koek. De eigenaar van het bedrijf geeft voor de geïnteresseerden een rondleiding door zijn bedrijf dat is gespecialiseerd in restauratie van klassieke auto’s.

 IMG 20180714 700 331

Rond 11:50 uur worden de lunchpakketjes uitgereikt om vervolgens met onze auto’s te vertrekken voor het maken van de Snertrit. De rit heeft als benaming “11 Dorpen Rit” gekregen en leidt langs de 11 dorpen die deel uitmaken van wat nu nog de gemeente Geldermalsen is. Vanaf 1 januari 2019 houdt de gemeente Geldermalsen in de huidige vorm op te bestaan; zij gaat daarna op in de gemeente West Betuwe. De dorpen zijn allemaal gelegen aan de rivier De Linge en de route volgt dan ook dijken en wegen langs de rivier.

Na de rit arriveren we bij multifunctioneel centrum De Pluk, gevestigd op ca. 1 km van Vocortools aan de Rijksstraatweg 64, 4191 SG te Geldermalsen. De auto’s kunnen grotendeels onder de overkapping van de nabijgelegen bibliotheek worden geparkeerd. Bij De Pluk staat een borrel met hapjes voor ons gereed. Om 16:30 uur zal de snert of een andere soep (voor de niet-snertliefhebbers) worden uitgeserveerd. Rond 17:00 - 17:30 uur zal het evenement worden afgesloten waarna ieder op eigen gelegenheid weer huiswaarts kan keren.

Start- en eindpunt van de rit zijn dus niet op dezelfde plaats ter info voor deelnemers die met een auto op de autoambulance willen komen. De rit is geschikt voor alle typen Renaults dus ook diegenen die met een vooroorlogse auto willen komen zijn van harte welkom.

Kosten en deelname

De kosten voor deze dag zijn 15,00 euro per persoon, kinderen tot 18 jaar mogen gratis deelnemen. Opgeven kan via het aanmeldingsformulier op de website van de CAR. Wie niet over internet beschikt kan zich telefonisch of schriftelijk (niet via MSN Messenger) maar per WhatsApp bericht of per e-mail gericht aan evenementen@renaultklassiek.nl aanmelden bij de evenementencoördinator (voor telefoonnummer en postadres zie  de clubwijzer achterin De Renograaf).

De inschrijving sluit op 15 oktober 2018. Het verschuldigde bedrag graag uiterlijk 20 oktober overmaken op rekening IBAN NL76 RABO 0180 7475 17 ten name van Renaultclub Nederland onder vermelding van uw CAR lidmaatschapsnummer en “Snertrit 2018”.

Adresgegevens startpunt:
Rijnlaan 51C
4191 CK Geldermalsen

Adresgegevens eindpunt:
Rijksstraatweg 64
4191 SG Geldermalsen

Heeft u nog vragen neem dan contact op met de evenementencoördinator.

Graag tot zaterdag 27 oktober!