2019kw 3

Van 14 tot 16 juni hielden we dit jaar het kampeerweekend. Op zondag, vaderdag, een gezamelijke rit met onze Peugeot vrienden. 

Een kort verslag door Rian Verhagen (samen met Frank dit jaar lid van de CAR geworden)

De Renault op de aanhanger, alle campingspullen bij elkaar gezocht en de camper in orde gemaakt. Zo vertrokken we richting Groesbeek, waar we op camping De Oude Molen welkom waren.
Een apart veldje was voor de CAR gereserveerd. Daar aangekomen waren er al diverse Renault kampeerders aanwezig.
Om 20.00 uur was er een welkoms borrel waar iedereen welkom was. Dit werd een gezellig samenzijn dat uitliep tot in de late uurtjes.

Op zaterdag was er een mooie rit naar Kleef (Duitsland). Door mooie dorpjes en een geweldige natuur en natuurlijk kwamen we langs de prachtige Waal. In Kleef was het voor de dames natuurlijk gezellig om even te winkelen en heren hadden al snel een terras gevonden.

2019kw 2

s’ Avonds was er een gezamenlijke BBQ, waar iedereen voor eigen spullen moest zorgen. Alle BBQ’s werden in het midden van het veldje gezet en hebben gezellig gegeten, gedronken en gekletst. Het was een bijzondere, maar zeker een gezellige avond. Vooral ook leuk omdat we nieuwe leden zijn en dit wel een bijzonder bijeenkomst is om met de overige Renault leden kennis te maken. Natuurlijk nog lang niet met iedereen kennis gemaakt, maar het begin is gemaakt. Er waren nog meer nieuwe leden die het ook prima naar hun zin hadden. Ook dit ging weer door tot in de late uurtjes.

2019kw 1

Zondag stond er een rit klaar naar Wageningen, waar we samen met de Peugeot Club koffie hebben gedronken met heerlijk appelgebak (slagroom was er wel lekker bij geweest). Vanuit het Restaurant hadden we een rit naar het zweefvliegveld in Malden. Waar we met zijn alle genoten hebben van de soep en de broodjes, die daar voor alle deelnemers klaar stonden.
Daar kwamen vele auto’s samen. De Peugeot club hadden het goed voor elkaar, het was een samenkomst van velen Franse auto’s. Leuk om te zien dat er zoveel Franse auto liefhebbers zijn.

Terug naar de camping. Alles ingepakt en moe maar voldaan vertrokken, naar huis.

2019kw 6