Kampeer weekend op camping de De Luttenberg

Vrijdag 3 juni was het dan zover. Het kampeer weekend in combinatie met Oh, Oh Renault kon beginnen. De meeste clubleden waren al vroeg op pad en dus niet laat op de camping. Heel erg was dat niet, het was stralend zomerweer.
Met vereende krachten de partytent van de club opgezet, naar later bleek, geen overbodige luxe
Jo van Duuren had de Estafette koffiebar van Nici van Tienen meegekregen en die werd snel in bedrijf gesteld. Het blijft een bijzondere verschijning zo'n omgebouwde en van alle gemakken voorziene Estafette.
Al vlug zat iedereen bij elkaar met een bakje koffie of een drankje. Want de drankenkar was er inmiddels ook. Een megading dat door Erik achter zijn R16 de camping op werd gesleurd.
Iets later opende hij het evenement door iedereen welkom te heten en kort het programma door te nemen.

kampeer 1

De BBQ werd aangestoken en een ieder kon zijn meegebrachte vlees gaan braden. Na het nuttigen daarna, kwamen de ballonnen te voorschijn. Alexandra had voor de aankleding van Oh, Oh Renault een grote doos meegenomen. Ja, nog even blazen maar dat was niet voor iedereen even gemakkelijk. Er werden teksten opgeschreven met gevolg veel gelach en geknal. Hoe grote mensen weer kind kunnen zijn.
Het was een gezellig samenzijn, die in de avond nog even werd verstoord door een fikse regenbui. Maar gelukkig hadden we de tent en die was groot genoeg voor ons allemaal.

De volgende dag werden we om 10:00 uur in Ommen verwacht. Daar aangekomen was alles al vrolijk versierd. Oh Oh Renault (Ommen) bestond 15 jaar. Na de opening en toespraak van Gerrit werd hij met zijn gezin door Lennard en Erik in de bloemetjes gezet. Dit niet in de laatste plaats omdat hij op deze dag ook 40 jaar was geworden.
Hierna koffie met gebak waarna een ieder zijn weg ging over het terrein.

Voor de terug reis naar de camping was er een rit uitgezet. Maar de meesten waren het spoor heel snel bijster en zijn teruggereden naar de camping. Volgende keer beter.
´s Avonds kregen we in de gezellig ingerichte Brasserie van de camping een driegangen diner voorgeschoteld.

Zondagmorgen bij het gezamenlijk ontbijt werden de eieren met spek naar ieders wens professioneel en smakelijk gebakken door Henk Mesker en Erik Waas.

De rit ging die dag door het mooie Sallandse landschap.

kampeer 2

Onderweg kwamen we door Okkenbroek waar we een privé motor museum konden bezoeken. Zo kwamen wij in een oude smederij die nog geheel intact was. Zelfs het smidsvuur was er nog. De voorkeur van de (goed bespraakte) eigenaar van het museum ging uit naar het merk Eijsink. Hij vertelde ons dat de fabriek voor deze motoren vroeger in Amersfoort stond. In de oude smederij stond nog een oude Eijsink die iemand mocht starten. Zelf kon hij het niet daar hij nog op zijn sokken liep. Bij twee onwennige pogingen liep de motor. Lol alom.

Alles bij elkaar een geweldig weekend, prachtige camping met super sanitair.
Heel gezellig met z´n allen en natuurlijk ook prachtig weer. De buitjes waren we al lang weer vergeten.