Oh, Oh Renault 2016

Oh, Oh Renault, dit jaar alweer voor de vijftiende keer en dat in een jaar dat de CAR 40 jaar bestaat.
Reden genoeg om eens extra uit te pakken en dat hebben we dan ook gedaan.

Het begon allemaal al op vrijdag, snel naar Ommen. Gerrit Vogel, de organisator van “zijn” Oh, Oh Renault was al ter plekke bezig met de voorbereidingen. Dat betekende in eerste instantie sjouwen. De kramen moesten worden opgebouwd en klaargezet voor de “verkopers”. Een mooi plekje uitgezocht voor de stand van de clubwinkel en een display van het clubmagazijn. Het verliep allemaal met vereende krachten heel vlotjes.

ohoh 1

Zaterdag weer vroeg op, er moest in Ommen nog veel gebeuren. Ophangen van de vlaggen en andere versiering. Daaronder tientallen ballonnen die de avond ervoor op de camping als “groepsevent” door de aanwezige clubleden waren opgeblazen. Het zorgde allemaal voor veel gezelligheid en een feestelijke inrichting van Oh, Oh Renault.
Om 11:00 uur de formele aftrap. Gerrit als gastheer als eerste aan het woord. Hij heette iedereen welkom en en-passant verklapte hij al dat hij die dag ook jarig was. Ook hij werd 40-jaar jong.

ohoh 2

Hierna was het tijd voor de feestelijkheden. Allereerst Gerrit letterlijk en figuurlijke in het zonnetje gezet. Als aandenken kreeg hij uit handen van onze evenementen coördinator Erik Waas een fraai kunstwerk van zijn geliefde Renault 12 èn werd hij natuurlijk massaal toegezongen.
Ter gelegenheid van de 40-jarigen was er uiteraard taart, die vervolgens gezamenlijk werd aansneden.
Oh, Oh Renault kon beginnen.
Het was druk, heel druk en warm. Een geweldige dag, een mooi resultaat. Tien nieuwe clubleden met dank uiteraard aan het CAR promotie team.