Van de voorzitter

De vereniging Club d’ Anciennes Renault des Pays-Bas werd in 1976 door een groep enthousiaste Renault 4CV-rijders opgericht. Inmiddels is de groep iets groter geworden en is de vereniging met circa 750 leden een van de grotere autoclubs in Nederland. Al ruim 40 jaar lang koestert de vereniging Renaults en daarvan afgeleide voertuigen van 25 jaar en ouder. Je kunt ook zeggen wij koesteren het mobiele erfgoed van Renault. 

Het Renault-gen zit ons in het lijf. Veel verenigingsleden hebben naast hun klassieker ook een moderne Renault voor de deur staan. Een echte Passion for life dus.

In 2016 werd het jubileum jaar gevierd onder het motto ‘40 jaar jong’. We voelen ons jong en zijn jong. Zo heeft de verenging bijvoorbeeld een aantrekkelijke abonnementsvorm voor nieuwe leden jonger dan 35 jaar. Op deze website kun je daarover meer vinden.

Wil je meer van de vereniging weten of wil je nader met de vereniging kennismaken? Kom eens langs op één van onze evenementen. Of loop eens binnen bij ons onderdelen magazijn. Er zijn altijd mensen aanwezig om meer over de vereniging te vertellen.

De deur staat in ieder geval altijd open.

Lennard Maagdenberg

Voorzitter

4CV lm