Zomerevenement (Kampeerweekend) 2020

 

Kampeer of Zomerweekend

Het CAR zomerweekend is in Vessem. Gezien de versoepelingen met betrekking tot het virus, gaan we een poging wagen toch een mooi evenement te houden. Waarschijnlijk niet met clubtent, dus volgepakt voor een welkomst borrel. We kijken wat we echter wel kunnen doen.

Vessem is prachtig gelegen in het hart van de Brabantse Kempen, De Brabantse Kempen zijn een lust voor het oog van iedere natuurliefhebber. Men vindt er eikenbossen, veengebieden en uitgestrekte zanderige gronden, in een streek die de Acht Zaligheden wordt genoemd. Vessem ligt 15 km van de Belgische grens.

Het officiële programma is van vrijdag17 juli t/m zondag 19 juli. Er is ook de mogelijkheid voor het alleen rijden van een zaterdagrit en/of een zondagrit. Op het inschrijfformulier kun je dat aangeven. We verzamelen wel bij de camping.

Als uitvalsbasis hebben we Eurocamping in Vessem. De camping ligt midden in de natuur. Hier hebben wij een eigen veld toegewezen. De camping bestaat uit bospercelen van kampeervelden dit biedt ruimte en rust. De camping heeft een openlucht zwembad en restaurant. Verder is er (speciaal voor Henk) de mogelijkheid tussen onze ritten door te vissen. Honden zijn op de camping toegestaan.
Op de camping zijn verschillende mogelijkheden. Er een CAR veld gereserveerd met daarnaast mogelijkheden voor het huren van een huisje, caravan of en tent op de camping. Je kunt ook kiezen voor het overnachten in een hotel in Vessem (Brouwerij Hotel De Gouden Leeuw). Het aanmelden voor andere overnachtingen dan op de het CAR veld moet je boeken op eigen initiatief. Het telefoonnummer van de camping en van het hotel zijn hieronder vermeldt.

Campingplaatsen zijn 18 euro per overnachting, inclusief stroom en toeristenbelasting te voldoen op de camping.

Voor daggasten zijn de kosten 2,50 euro per persoon en 3,50 euro voor een auto.

Voor de BBQ op zaterdag, graag eigen barbeque plus vlees meebrengen.

De zaterdag-rit start om 9.30uur voor de ingang van Euro Camping Vessem, Zwembadweg 1,  5512NW Vessem 
De zondag-rit start om  10.00uur voor de ingang van Euro Camping Vessem, Zwembadweg 1,  5512NW Vessem

De inschrijving voor het evenement is inmiddels gesloten.

Inverband met Corona is het verstanding mondkapjes en handschoentjes mee te nemen. In Belgie is het dragen van een mondkapje weer verplicht. En natuurlijk 1,5 meter afstand houden.


De gegevens van de camping:
Eurocamping Vessem
+31(0)497-591214
www.eurocampingvessem.com

Brouwerij Hotel De Gouden Leeuw
+31(0)497-745530
info@beerzehotel.com

Organisatie door Wim Werkhoven en Frank Verhagen

Locatie: Eurocamping Vessem, Zwembadweg 1 5512NW Vessem
Contact: evenementen@renaultklassiek.nl

 

Hits : 2070