{cmp_start idkey=407[url=https%3A%2F%2Frenaultklassiek.nl%2Flinks][title=Links][desc=]}

Links naar ledensites

Op deze pagina geven we u een overzicht van links naar de web-sites van onze clubleden. Inmiddels zijn al een flink aantal links opgenomen. Staat die van u er nog niet bij, stuur dan s.v.p. een email naar onze webmaster. Vermeldt daarbij uw lidmaatschapsnummer en de link die we op deze pagina moeten opnemen alsmede (indien gewenst) een kort bijschrift.

 

De site van Jeroen Berntsen met veel informatie en restauratiefoto`s van zijn 4CV

Het adres is: www.pucedebillancourt.nl
Deze site, zowel in het nederlands als in het engels, staat in het teken van de Renault 12. Veel informatie, ook over onderdelen is hier te vinden.

De link naar deze site is: http://www.renault12.nl
R12 site 200
De site met heel veel informatie van de Renault Fuego kun je vinden op de schitterende site van Jan Lijnema

Het adres is: www.renaultfuego.nl
Renault Fuego 200
De home page van Lennard Maagdenberg met fraaie foto's van zijn 4CV en zijn Floride.

De link naar deze site is: www.home.kpn.nl
Een beetje een buitenbeentje binnen de klassieke Reanult gelederen. De Renault Saviem. Wat kleinere vrachtwagens / bestelauto's. Nu heel nuttig te gebruiken als Camper. Op deze site veel informatie over dit type Renault plus de nodige links naar andere sites.
Deze site wordt onderdeel van de CAR site. Onder downloads vindt U alle informatie die voor leden beschikbaar is.

Oude adres: www.renault-saviem.nl
logo saviem2b

De site van ons CAR clublid Guus Jonker. Heel veel foto's, tekeningen en strips zijn op deze zeer fraaie site te bekijken. Ook heel bijzonder de pagina met 4CV wrakken. Mogelijk krijg je bij dat aangezicht te tranen in de ogen. Eén troost, een aantal van de getoonde auto's zijn inmiddels gerestaureerd.

Het adres: www.renault4cv.nl

 R4cv 200

Links naar onze zusterclubs

Op deze pagina geven we u een overzicht van links naar de web-sites van onze vier officiële zusterclubs en links naar enkele andere Renault clubs. Naast de (zuster) clubs in Nederland staan hier ook links naar diverse clubs in het buitenland.
R4 club

De site van de R4 club. Deze officiële Renault zusterclub wil de eigenaren van R4-tjes helpen bij het in stand houden van hun auto. Liefst zodanig dat ze echte liefhebbers worden die er niet over peinzen hun Viertje aan de kant te doen. Het gaat hen erom de aandacht vast te houden en het enthousiasme te laten groeien zodat we nog tot in lengte van jaren van onze R4-tjes kunnen genieten.

De link naar deze site is: www.R4club.nl

r4club200x150
Alpine Renault Club Nederland
Deze zusterclub is de club voor alle eigenaren van Alpine Renaults van de (meer klassieke) typen A106, A108, A110, A310, GTA en A610.

De link naar deze site is: www.alpinerenault.nl
alpinerenault200x150
Club Renault Sportives
Deze zusterclub houdt zich bezig met alle meer sportieve types Renault. De modellen met "Renault Sport" op de achterklep zijn dan ook in ruime mate te vinden bij de leden van deze vereniging.

De link naar deze site is: www.clubrenaultsportives.nl
clunrenaultsportives200x150
Vrienden van de Estafette
Oftewel ruim baan voor de Renault Estafette. Door een gezamenlijke inspanning van de leden, zoals uitwisselen van kennis en het verzamelen van materialen en onderdelen als onvoorwaardelijke ingrediënten voor de overlevingskansen van de Estafette. Maar het is ook een vereniging waar saamhorigheid wordt gekoesterd. Ook voor de Estafette dit jaar (2009) een bijzonder jaar. In 1959 kwamen de eerste exemplaren op de weg.

De link naar deze site is: www.renault-estafette.nl
renault-estafette200x150
De site van de Renault 9 / 11 club

De link naar deze site is: www.renault9-11club.nl
renault9-11club200x150
Renault Vrijbuiter Vrienden Club
Deze vereniging is in 2006 ontstaan uit een grote groep vrienden met dezelfde affiniteit (hobby); de Renault van een wat ouder type ( 4, 5, 6, Rodeo, Estafette, etc. ) en kamperen. Een ieder die de klassieke Renault een warm hart toe draagt kan lid worden van de club.

De link naar deze site is: www.rvvc.nl/
rvvc200x150
The Renault Enthusiast Owners Club of North America
Wist je dat Renault een behoorlijke reputatie heeft in Noord-Amerika. De export nam na de oorlog een vlucht met de 4cv en de Dauphine. Ook latere modellen zijn nog steeds te vinden in de diverse staten. Liefhebbers van deze klassiekers hebben zich verenigd in: The Renault Enthusiast Owners Club of North America. Een mooie verzorgde site vol info en wetenswaardigheden.

Het adres van deze club is: www.renaultownersclub.org
renaultownersclub200x150